Ostrá quesadilla I

Seznam surovin

Na quesadillu:

Salsa:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Připravte si všechny suroviny: čedar nastrouhejte nahrubo, papriky nakrájejte na drobné kostičky, jarní cibulku na kolečka, chilli papričky nadrobno a kuřecí prsa na tenké plátky. Ty navíc osolte a opepřete.

2. V pánvi rozpalte olej a přidejte kuřecí prsa. Jakmile se zatáhnou, přidejte papriky a jarní cibulku a asi 10 minut restujte, aby trochu změkly. Pak směs stáhněte z plotny (nevadí, když kuře ještě nebude hotové, dojde pod grilem).

3. Zapněte kontaktní gril nebo předehřejte gril v troubě na 200 °C. Rozložte na pracovní desku 4 tortilly a posypte je polovinou nastrouhaného čedaru.

4. Pak na ně rozdělte připravenou náplň, chilli papričky a koriandr a vše zasypte zbytkem sýra. Přiklopte zbývajícími tortillami a vložte asi na 10 minut pod gril.

5. Než se quesadilly zapečou, promíchejte zakysanou smetanu s utřeným česnekem a nasekaným rajčetem.

6. Hotové quesadilly rozdělte na čtvrtiny a podávejte se salsou.

Poznámka k receptu

Quesadilla nabízí spoustu úchvatných chuťových kombinací. My jsme zvolili papriky, kuře a čedar, ale použít můžete prakticky jakékoli maso, uzeniny, zeleninu i oblíbený sýr.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...