Pečené kuře s cizrnou
Seznam surovin
- cibule červená 1 kus
- kuřecí maso 400 gramů (prsa)
- sůl
- petrželka velkolistá 1 hrst
- paprika sladká 1 lžička
- pepř 1 špetka
- voda 1 hrnek (horká)
- cizrna 200 gramů
- sýr Parmezán (na posypání)
Postup přípravy
Na rozpáleném oleji orestujte 1 červenou cibuli nakrájenou na dílky a 400 g kuřecích prsních řízků nakrájených na kousky. Osolte, přidejte lžíci sekané petrželky, 1 lžičku sladké papriky a špetku pepře, podlijte šálkem horké vody a pomalu duste pod pokličkou asi 30 minut. Přidejte 200 g vařené nebo konzervované cizrny a duste dalších 10 minut. Na závěr posypte parmazánem a ozdobte nasekanou petrželkou.
Načítám komentáře...