Pečené kuře z Valencie

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Kuře rozdělte na osm dílů, osolte je a opepřete. Vložte ho do pekáče a spolu s máslem a vývarem (nebo vodou) pečte přibližně 30 minut v troubě předehřáté na 180 °C. Maso čas od času přelijte výpekem.

2. Pekáč s masem vyndejte z trouby, vlijte k němu rajčata a přidejte olivy, stroužky česneku a bylinky. Vše vraťte do trouby a dopékejte kuře ještě dalších 20 až 25 minut, až bude maso krásně měkké a propečené.

Poznámka k receptu

Kuře s hutnou rajčatovou omáčkou a olivami přivede vaše chuťové buňky do blaženého stavu. Sklenka červeného vína je dovolena!

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...