Pollo alla cacciatora
Seznam surovin
- kuřecí maso 4 kusy (prsní řízek)
- olej olivový 1 lžíce
- žampiony 500 gramů (očištěných a rozkrojených na čtvrtky)
- česnek 2 stroužky (rozdrcené)
- rajčata 1 plechovka (loupané)
- oregano (sušené)
- sůl
- pepř
Postup přípravy
1. Maso osolte a opepřete. V kastrolu (s pevně těsnící pokličkou) rozehřejte olej a opečte na něm maso dozlatova ze všech stran, asi 6 minut.
2. Maso přesuňte na talíř. Do kastrolu přidejte houby a zakryté je poduste asi 5 minut. Vložte česnek, rajčata a oregano. Snižte plamen a duste asi 10 až 15 minut, až se rajčata rozvaří.
3. Vraťte kuřecí maso i se šťávou, kterou pustilo, a provářejte ještě asi 5 minut.
Načítám komentáře...