Pollo all'arrabbiata pěkně ostré kuře

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Kuře naporcujte na 6–8 kusů. Pancettu pokrájejte na kousky a osmažte na oleji, pak do hrnce dejte kousky kuřete a zprudka je osmahněte ze všech stran, aby se maso zatáhlo. Vyndejte z hrnce.

2. Do výpeku v hrnci vsypte nadrobno nasekanou cibuli a oloupané stroužky česneku (ty ponechte vcelku). Chvíli opékejte, pak do hrnce vraťte maso, vlijte víno a nechte odpařit alkohol. Postupně přidávejte nasekané chilli papričky, rajčata z plechovky a passatu.

3. Podle chuti osolte a přiklopené duste zhruba hodinu, aby maso odpadalo od kostí. Dochuťte solí a pepřem, podávejte posypané petrželkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...