Roláda bez rolování
Seznam surovin
- kuřecí maso 4 plátky (prsa / řízky)
- slanina anglická 100 gramů (plátky)
- sýr polotvrdý 100 gramů (plátky nebo strouhaný)
- vejce 2 kusy
- zelenina 100 gramů (libovolná čerstvá)
Postup přípravy
Formu "srnčí hřbet" vyložíme pečícím papírem a třemi pořádně naklepanými a okořeněnými řízky tak,
aby přesahovaly přes okraje formy.
Pak přidáme slaninu, sýr, míchaná vejce, zeleninu a náplň zakryjeme přesahujícími řízky a i posledním řízkem, aby vše pod nimi bylo schované. Povrch pak poklademe zbylou slaninou.
Roládu pečeme asi 1 hodinu v troubě vyhřáté na 170 °C, dokud nejsou řízky propečené a slanina na povrchu červená.
Načítám komentáře...