Rostlinné a kuřecí maso na zelenině
Seznam surovin
- rostlinné maso 30 gramů (Tomi, nudličky)
- kuřecí maso 30 gramů (prsa, nakrájená na nudličky)
- olej 5 gramů
- pórek 100 gramů (jemně krájený)
- paprika červená 50 gramů (čerstvá, nakrájená na kostky)
- moučka škrobová 3 gramy
- rýže 30 gramů
- žampiony 30 gramů (nakrájené na plátky)
- sůl
Postup přípravy
Na rozehřátém oleji orestujeme kuřecí nudličky, přidáme rostlinné maso, krájený pórek, plátky žampionů a jako poslední přidáme papriku, kterou krátce podusíme.
Na závěr zahustíme solamylem.
Podáváme s vařenou rýží.
Poznámka k receptu
Rostlinné maso neobsahuje sóju, živočišné tuky, umělá barviva, ani cholesterol. Dostanete ho ve specializovaných prodejnách.
Načítám komentáře...