Šmakounové chilli con carne
Seznam surovin
- cibule 1 kus
- česnek 2 stroužky
- olej řepkový 2 lžíce
- kuřecí maso 500 gramů
- šmakoun 1 balení (příchuť mexico)
- sůl 1 špetka
- pepř 1 špetka
- koření chilli 1 špetka
- paprika pálivá 1 špetka
- fazole sterilované 1 plechovka
- rajčatový protlak 2 lžíce
- rajčata 2 kusy
- paprika 1 kus
Postup přípravy
Na pánvi rozpalte olej a poté přidejte na jemno nakrájenou cibuli a česnek. Dále přidejte nakrájené maso a šmakouna a lehce poduste. Jak se maso začíná pomalu stahovat, tak osolte, opepřete a okořeňte chilli a paprikou. Já použila i pálivé koření chilli jalapeňo a řeknu vám, byl to opravdu zážitek! Nakonec přilijte plechovku fazolí, rajčatový protlak a nakrájenou zeleninu. Vše ještě trochu duste. Jestli máte hotovo poznáte, jak bude maso uvařené.
Načítám komentáře...