Nasi goreng

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Uvařte doměkka 250 g dlouhozrnné rýže.

Rozšlehejte 2 vejce se špetkou soli a lžící vody. Nalijte je na olejem potřenou pánev a usmažte omeletu, srolujte ji a nakrájejte na plátky.

Ve větší pánvi, nebo woku rozehřejte 4 lžíce olivového oleje, přidejte 250 g na kousky nakájeného kuřecího masa a opékejte, až je maso hotové. Pak přidejte nakrájenou cibuli, nasekané 2 stroužky česneku, 100 g nakrájeného pórku a drobně nakrájenou feferonku. Ještě lehce opečte, přidejte lžičku kari koření, rozmíchejte a vmíchejte 2 lžíce propláchnutých rozinek, uvařenou rýži, 100 g krevet a prohřejte.

Podle chuti přidejte sojovou omáčku. Přidejte omeletu, nakrájenou okurku a dílek citrónu nebo limetky.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...