Pudink ze slepičího masa

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso nakrájíme a umeleme nebo rozdrtíme. Karotku rozsekáme, květák a brokolici rozebereme na malinké růžičky. Pečivo rozlámeme a zalijeme mlékem. Žloutky utřeme s rozehřátým máslem, osolíme a okořeníme.

Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Pečivo s mlékem rozmělníme v mixéru a společně se zeleninou, žloutky, natěmi a se sněhem z bílků vmícháme k masu.

Pudinkovou formu nebo sklenici s pevným uzávěrem vytřeme rozehřátým máslem, vysypeme strouhankou a naplníme hmotou. Formu uzavřeme, vložíme ji do horké vodní lázně a vaříme při nepatrném varu 55 minut. Potom formu otevřeme a vyklopíme na zahřátý talíř.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...