Burger s ostrou salsou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Rajčata a okurku nakrájejte na drobné kostičky a vsypte do misky. přidejte nahrubo nasekaný koriandr a na tenká kolečka nakrájenou chilli papričku, zakápněte 2 lžícemi olivového oleje, limetovou šťávou a lehce promíchejte. Avokádo nakrájejte na tenké plátky.

2. Maso lehce prohněťte a vytvarujte z něj čtyři placky (měly by být o něco větší než housky, protože se během grilování stáhnou), potřete je zbylým olejem. Rozpalte grilovací pánev, rozřízněte housky a nechte je opéct. teprve teď maso osolte a opepřete a grilujte z každé strany asi 3–4 minuty.

3. Nakonec sestavte burgery: na spodní část housky naneste rajčatovou salsu, na ni položte maso, poklaďte ho plátky avokáda, přidejte ještě trochu salsy a přiklopte vrchním dílem housky.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...