Hovězí guláš s paprikami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Omyté a osušené maso nakrájíme na kostky a posypeme moukou. Kostky opečeme zprudka na rozpáleném oleji a dáme je stranou. Do oleje vložíme na kostičky nakrájené cibule a orestujeme je dosklovata.

Maso přidáme k cibuli a restujeme, dokud nevydusíme šťávu. Přidáme plátky česneku, rajčata, nakrájené papriky, koření, nakrájenou feferonku bez semínek a sůl.

Guláš dusíme pod pokličkou při střední teplotě za občasného podlévání vodou asi 2 hodiny. Nakonec dochutíme pepřem a solí a ozdobíme petrželkou.

Poznámka k receptu

Přílohou mohou být jak brambory, tak rýže.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...