Hovězí maso s fazolemi a zeleninou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Fazole namočte den předem, vodu několikrát vyměňte a pak je uvařte doměkka.

Maso vložte do cca 1,5 l vroucí vody, přidejte sůl, několik zrnek celého pepře, 1 bobkový list a vařte zvolna do změknutí. Měkké maso vyndejte, nakrájejte na kusy a vraťte zpět.

Přidejte k němu odkapané fazole, na kostky nakrájené oloupané brambory, mrkev a vařte 10 minut, pak přidejte na růžičky rozebranou brokolici, na kousky nakrájený pórek a dovařte cca 4-5 minut. Podle chuti přidejte sůl, pepř a polévkové koření.

Rozdělte do misek a posypte nasekanou zelenou petrželkou nebo libečkem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...