Roštěnky na maďarský způsob

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Plátky masa omyjte, osušte, osolte, opepřete a vložte do kastrolu. Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. Slaninu nakrájejte na kostičky a nechte na pánvi vyškvařit, přidejte cibuli a nechte ji
zesklovatět. Potom přisypte papriku, krátce osmahněte a směs vložte na roštěnky. Zalijte je trochou vývaru, zakryjte a duste doměkka (asi 30 minut).

Salám nakrájejte na kostičky a osmažte je na oleji nebo sádle. Měkké maso přendejte do jiné nádoby a uložte v teple.

Z másla a mouky připravte světlou jíšku, zřeďte ji trochou vývaru, přidejte k vydušené šťávě a za stálého míchání povařte asi 5 minut.

Maso rozdělte na porce a na každou dejte hromádku salámových kostiček. Omáčku ochuťte solí a pepřem a přelijte jí porce masa.

Podávejte s vařenými brambory a hlávkovým salátem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...