Salát s grilovaným hovězím I

Seznam surovin

Na 4 porce:

Marináda:

Salát:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Maso osušte. V misce ho zalijte polovinou marinády promíchané z uvedených surovin a nechte v ledničce alespoň 4 hodiny odpočívat. Zbylou marinádu uchovejte na dokončení salátu.

2. Steak asi hodinu před grilováním vyndejte z ledničky a nechte dojít na pokojovou teplotu (maso tak na grilu nedostane teplotní šok a bude krásně šťavnaté).

3. Opékejte ho asi 5 minut z každé strany, aby zůstal uvnitř růžový. Nechte ho chvíli odpočinout, osolte a opepřete a pak přes vlákno nakrájejte na tenké plátky. V míse ho promíchejte se salátem, zakapejte zbylou marinádou a posypte šalotkou.

Poznámka k receptu

Je velmi oblíbený v thajské kuchyni, ale můžete si ho přizpůsobit vlastní chuti.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...