Hovězí steak s mangovou salsou

Seznam surovin

Salsa:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V misce prošlehejte bílé víno a olivový olej, přidejte špetku soli, pepře a maso do směsi naložte nejméně na 3 hodiny nebo i na noc. Před grilováním maso osušte a zprudka opečte, měly by stačit 4 minuty z každé strany. Pak steaky stáhněte z grilu, osolte a opepřete, zakryjte alobalem a nechte 10 minut odpočinout. Všechny suroviny na salsu nakrájejte nadrobno, osolte, zakápněte olejem a podávejte ke steakům.

Poznámka k receptu

I když kvalitní steak žádnou marinádu nepotřebuje, naši vinnou verzi musíte vyzkoušet. Masu dodá jemnou nakyslost, která výborně souzní s výraznou nasládlou salsou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...