Anglická svíčková s fazolkami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso svážeme do válečku, trochu více osolíme a opeříme, potřeme olejem a necháme při pokojové teplotě 10 minut. Odleželé maso zprudka opečeme na grilu potřeném slaninou ze všech stran. Pak je uložíme stranou od největšího žáru a pozvolna 20 minut dopékáme. Potom maso ještě jednou zprudka a krátce opečeme ze všech stran.

Mezitím připravujeme fazolky: slaninu nakrájenou na nudličky vložíme do alu-misky a rozehřejeme, přidáme fazolky, romícháme, osolíme a opepříme. Zabalíme celé do alobalu a vložíme na gril na menší žár a prohřejeme 10 - 15 minut.

Na hořčicovou majonézu vše promícháme dohladka. Svíčkovou nnakrájíme na plátky a podáváme ji s fazolkami, pečivem a hořčicovou majonézou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...