Hovězí závitky se slaninou a šalvějí

Seznam surovin

Na přílohu:

Na ozdobu:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Plátky hovězího masa naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý položíme plátek slaniny a lístek šalvěje. Okraje každého plátku přehneme do středu a plátky zarolujeme. Spíchneme je párátky, potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme.

Závitky pomalu opečeme na olivovém oleji, pak odstraníme párátka a závitky nakrájíme na plátky.
Na pánvi s olivovým olejem a máslem zlehka opečeme plátky česneku, až zrůžoví. Přidáme nasekaný rozmarýn, velmi krátce orestujeme a přidáme fazole. Opět orestujeme, přidáme rajčatovou šťávu, společně podusíme, podle chuti osolíme, opepříme a nakonec vmícháme nasekanou petrželku.

Opranou a odkapanou rukolu krátce orestujeme na olivovém oleji s kouskem másla, osolíme ji a opepříme. Omytá cherry rajčátka také krátce opečeme na troše oleje. Do středu každého talíře dáme
fazole, kolem rozložíme rozkrojené závitky a každou porci ozdobíme orestovanou rukolou a opečenými rajčátky.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...