Billův steakový salát
Seznam surovin
- dresink 5 lžic (SPAK Americký dressing)
- hovězí maso 200 gramů (zadní)
- rajčata 3 kusy
- paprika 3 kusy
- cibule 1 kus
- olej 3 lžíce
- zelí 1 kus (1/4 hlávky)
- pepř (dle chuti)
- sůl (dle chuti)
- šťáva citronová 10 kapek (dle chuti)
- petržel kadeřavá/kudrnka (na ozdobení)
Postup přípravy
Steaky omyjeme, zlehka opepříme a dáme na rozehřátou pánev s olejem - opékáme z každé strany 4 až 7 minut, podle toho jak propečený máme rádi. Maso vyjmeme, osolíme a dáme odpočinout.
Mezitím si připravíme zeleninu - vše nakrájíme na tenké nudličky, smícháme s teplým na kousky nakrájeným steakem a zakápneme SPAK Americkým dressingem. Na závěr dochutíme solí, citrónovou šťávou a petrželkou.
Podáváme s topinkou nebo pečivem.
Načítám komentáře...