Ptačí zob

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Hovězí maso nakrájíme na kostky. V kastrolu rozehřejeme olej, zesklovatíme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené maso a dusíme doměkka. Čím pomaleji a déle se maso dusí, tím je maso měkčí.

Když je maso měkké, přidáme k němu rajský protlak (ne kečup), opepříme ho, osolíme, zalijeme smetanou a podusíme.

Do horké směsi přimícháme uvařené široké nudle, vše rozdělíme na talíře a každou porci přelijeme horkou vyškvařenou slaninou.

Poznámka k receptu

Nudlí nesmí být moc, aby se v nich maso neztratilo.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...