SENDVIČ S ROSTBÍFEM

Seznam surovin

Omáčka:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Brambory nakrájejte na tenké plátky a vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem. Osolte je, zakápněte olejem a pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 20 minut. Můžete je také opéct na pánvi. Nechte je trochu zchladnout.

2. Rozřízněte bulky a řezné strany nasucho opečte. Smíchejte majonézu, zakysanou smetanu a nastrouhaný křen, podle chuti osolte. Červenou cibuli i ředkvičky nakrájejte na tenké plátky, klíčky a rukolu omyjte a důkladně osušte.

3. Vrstvěte sendvič: spodní bulku potřete ochucenou majonézou, na ni dejte maso, brambory, cibuli, ředkvičky a rukolu. Vrchní bulku také potřete a přiklopte ji na sendvič. Kdyby se vám zdál vysoký a vratký, zafixujte ho párátkem a zabalte.

Poznámka k receptu

Perfektní sendvič pro toho, kdo chce, aby svačina byla i chuťový zážitek, nejen doplnění energie. Bramborové chipsy zasytí, navíc skvěle pasují k výraznému masu.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...