Steak z hovězího pupku na salátě z pažitkovým dipem
Seznam surovin
Na steak:
- hovězí maso (pupek)
- olej olivový
- bylinky
- sůl mořská
- pepř černý (mletý)
Na salát:
Na přílohu:
- brambory
- tvaroh měkký
- jogurt bílý
- pažitka
- pepř černý (mletý)
- sůl
Postup přípravy
Steak z hovězího pupku potřeme bylinkovým olejem a vložíme na rozpálený gril. Grilujeme na požadované propečení z obou stran. Maso před podáváním nafilujeme přes vlákno a okořeníme mořskou solí a čerstvě mletého pepře.
K masu si připravíme salátek z polníčku, čekanky, mladé karotky a ředkviček, který dochutíme zálivkou z olivového oleje, limet, medu a octa balsamico.
Jako přílohu podáváme pečenou bramboru, kterou naplníme dipem z tvarohu, jogurtu a pažitky. Dochutíme solí a pepřem.
Načítám komentáře...