Italská minisekaná

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Ve větším hrnci přiveďte k varu vodu, osolte ji a přidejte očištěnou rozříznutou zelenou část pórku. Povařte ji 2 minuty a hned vložte do mísy s ledovou vodou, díku tomu si zachová nejen všechny cenné látky, ale i zelenou barvu. Pórek vyjměte z vody, osušte a nakrájejte na kostičky. Fazole slijte, nasypte do mísy a rozmixujte tyčovým mixérem. Přidejte mleté maso, pokrájený pórek, osolte, opepřete a dobře promíchejte.

2. Plech na muffi ny vyložte papírovými košíčky a rozdělte do nich masovou směs. Povrch potřete lžící passaty a ozdobte pokrájenými rajčaty. Vložte do trouby předehřáté na 190 °C a pečte 25–30 minut. Podávejte ozdobené lístky bazalky.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...