Grilované jehněčí s mátovou fetou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Olej vlijte do misky, prolisujte k němu stroužek česneku, nasekaný tymián a osolte a opepřete. Promíchejte, do vzniklé marinády naložte jehněčí a nechte alespoň 1 hodinu odležet.

2. Do nádoby vhodné na mixování dejte fetu, jogurt a část máty, lehce opepřete. Rozmixujte dohladka, zbytek máty nasekejte nahrubo a vmíchejte do ochuceného sýra. Pak fetu odložte do lednice, dokud nebude připravené maso - rozleží se a chutě se hezky prolnou.

3. Rozpalte gril a maso zprudka ogrilujte, asi 3 - 5 minut z každé strany. Podávejte s mátovou fetou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...