Jehněčí řízky po pastýřsku

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Uzené maso nakrájejte na kostičky, cibulky na kolečka a žampiony oloupejte a nakrájejte na plátky. Rajče spařte, oloupejte a nakrájejte na kostičky.

Řízky zprudka opečte na oleji z obou stran a dejte stranou na horký talíř.

Na tomtéž oleji osmažte cibulky, uzené, žampiony a rajče, osolte a opepřete a poduste. Podlijte směs vínem, přimíchejte smetanu a rozmačkaný sýr. Přidejte řízky, přikryjte a duste doměkka. Před podáváním posypte nasekanou zelenou petrželkou.

Poznámka k receptu

Jako příloha jsou vhodné pečené brambory.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...