Kuličky z jehněčího masa

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z chleba odkrojíme kůrku a plátky namočíme do dostatečného množství studené vody. Když se chléb rozmočí, lehce z něj vymačkáme vodu a rozdrobíme ho.

Do mísy dáme vychlazené maso, lehce je osolíme a prsty pečlivě propracujeme. Když se maso začne lepit, přidáme postupně chléb a vejce. Za stálého propracovávání přidáme nakrájené olivy, sýr, jemné plátky česneku, papričky, skořici a koriandr.

Z kompaktní hmoty uhněteme vlhkýma rukama 10 kuliček a ze všech stran je opečeme v pánvi na oleji. Přendáme je na pekáček a dopečeme v troubě vyhřáté na 170 °C asi 15 minut.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...