OSTRÉ JEHNĚČÍ S ŘÍMSKÝM KMÍNEM

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. V míse smíchejte polovinu kmínu, sójovou omáčku, ocet, 1 lžíci oleje a škrob. Maso očistěte, odblaňte, nakrájejte na kousky a naložte do marinády. Nechte odležet alespoň 30 minut.

2. Cibulku nakrájejte nadrobno, chilli papričku na tenká kolečka. Ve velké pánvi nasucho opečte zbylý kmín, a jakmile se rozvoní, odložte ho stranou. Rozpalte olej a do pánve vložte maso i s marinádou. Opečte ho, přidejte kmín, cibulku, chilli papričku a koriandr. Opepřete, případně dosolte. Krátce opečte a podávejte s rýží.

Poznámka k receptu

Kromě čerstvých bylinek sedí jehněčímu i všechny tóny Orientu. Tento recept obsahuje jen pár surovin, díky nimž ale mladé maso poznáte z úplně jiné stránky. Navíc využijete i méně oblíbené části.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...