Jelítkové knedle s fenyklovým zelím

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cibuli nasekanou na kostičky necháme na oleji zesklovatět.

Přidáme směs fenyklu s hlávkovým zelím nakrájenými na nudličky a krátce opečeme.

Zalejeme trochou vody, osolíme, přidáme cukr a ocet a zvolna dusíme 20 minut. Poté vložíme hrušku nakrájenou na plátky a dusíme dalších 10 minut.

Těsto připravíme podle návodu na obalu. Jelita nakrájená na špalíky do něj zabalíme a zakulatíme. Knedlíky vaříme 10 minut v osolené vodě.

Červenou cibuli nařezanou na kolečka posypeme moukou a opečeme na rozpáleném oleji dozlatova. Cibuli přeložíme na papírovou utěrku a necháme vsáknout přebytečný tuk.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...