EINTOPF SE ZELENINOU A KRÁLÍKEM

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Mrkev nakrájejte na klínky, brambory a celer na kostičky, cibuli a česnek nadrobno. Králičí stehna osolte, opepřete a zaprašte moukou. V hrnci se silným dnem rozpalte olej a zprudka je ze všech stran opečte dozlatova. Pak je vyjměte, v hrnci rozpalte 2 lžíce másla a orestujte na něm cibuli a česnek. Přidejte zbylou zeleninu, opečte ji a přidejte cukr, hořčici, protlak, kadeřávek a tymián. Zalijte vývarem a promíchejte. Vraťte do hrnce králíka a duste asi 30–40 minut, dokud nezměkne.

Poznámka k receptu

Žádná surovina nevytvoří tak chutný základ jídla jako kořenová zelenina. V tomhle receptu klidně vyměňte králíka za kuře nebo krůtu, vyzkoušejte jiné bylinky a jídlo třeba jinak dochuťte, ale zeleninu neměňte. Nebylo by to ono.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...