Bylinkové karbanátky po asijsku

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Maso, bylinky, strouhanku, vejce, koření, rozdrcený česnek, passatu, sójovou omáčku a zázvor promíchejte na hladší směs. Dochuťte a dobře ji prohněťte, čím hladší bude, tím lépe bude na špejlích držet. Troubu předehřejte na 160°C.

2. Z masové hmoty tvořte menší šišky, které napichujte na špejle. Vložte je na plechu s pečicím papírem do trouby a pečte asi 35 minut (maso je nutné péct zvolna, aby zůstalo šťavnaté). Po upečení namáčejte špízy do rozpuštěného másla a obalte je ve zbylých bylinkách.

3. Šťavnaté špízky podávejte ještě s citronem, aby si je každý mohl zakápnout podle chuti.

Recept na passatu najdete zde

Poznámka k receptu

Šťavnaté placičky plné voňavých bylinek jsou přímo předurčeny k namáčení do domácí majonézy nebo bylinkového másla.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...