Djakartine
Seznam surovin
- vepřové maso 400 gramů (libová kýta)
- mandle (spařené a nasekané )
- cukr 2 lžičky
- koření kari 1 lžička
- moučka bramborová (škrob) 3 lžíce
- pepř černý 1 lžička (mletý)
- vejce 3 kusy
- worcesterská omáčka 2 lžíce
- cibule 1 kus
- česnek 3 stroužky
- sůl
- olej (na smažení)
Postup přípravy
Maso umelte nebo nasekejte. Cibuli oloupejte a nahrubo nasekejte. Česnek oloupejte a prolisujte.
Maso, cibuli, česnek a ostatní přísady dobře promíchejte a zakryté nechte 24 hodin v chladu rozležet.
Ze hmoty tvořte biftečky a opékejte je z obou stan na rozpáleném oleji dozlatova.
Podávejte s bramborovou kaší, bramborami nebo hranolky a zeleninovým salátem.
Načítám komentáře...