Hamburger

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Z neochuceného masa (nejlépe z krkovice) vytvarujte 4 placičky. Do prostředka jejich horní plochy vymáčkněte mělký důlek (zabrání vyboulení placičky, která se pak lépe propeče) a z obou stran je osolte a opepřete. Na olejem lehce potřeném grilu je opékejte z každé strany 1 minutu. Potom na ně položte plátek sýra a grilujte ještě zhruba 4 minuty.

2. Žemle rozkrojte a řezné plochy také ogrilujte. Chcete-li, potřete je majonézou a pak již jen sestavte lákavé hamburgery s lístky salátu, plátky čerstvého rajčete a s tenkými plátky sladké bílé cibule.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...