Hamburger s rýží a paprikami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Rýži dejte vařit do 2 litrů osolené vroucí vody spolu s oloupanou cibulí propíchnutou hřebíčky. Vařte asi 18 minut. Pak cibuli odstraňte a rýži slijte.

2. Mezitím promíchejte maso s vodou, aby bylo šťavnatější, osolte je a opepřete. Vytvarujte 4 burgery, vysoké asi 2 centimetry.

3. Grilovací pánev potřete lehce olejem a burgery grilujte 3 - 4 minuty z každé strany. Přendejte je na teplý talíř.

4. Do výpeku přidejte papriky nakrájené na kousky, osolte, podlijte troškou horké vody, přikryjte pokličkou a 2 minuty duste. Podle chuti přisolte.

5. Hamburger podávejte s kopečkem rýže a křupavými paprikami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...