Hamburgery v ciabattě

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Mleté maso důkladně promícháme s bramborovým škrobem a ochutíme solí a pepřem. Ze směsi utvoříme celkem 8 koulí a zploštíme je vlhkýma rukama do placiček - hamburgerů. Placičky by měly být uprostřed tenčí než na okraji, během pečení se vyrovnají.

Připravené hamburgery pozvolna usmažíme z obou stran v pánvi na oleji (nebo je rozložíme na plech vytřený olejem a pečeme v troubě při 180 °C z obou stran celkem asi 20 minut).

Papriku očistíme, cibuli oloupeme a obojí nakrájíme na kolečka. Listy salátu opereme a necháme odkapat. Ciabatty nakrojíme, rozevřeme, naplníme je listy salátu, nudličkami zelí, kolečky papriky a cibule a do každé vložíme dva vychladlé hamburgery. Naplněné ciabatty zabalíme do potravinové fólie nebo alobalu.

Poznámka k receptu

Na výlet si nezapomeňte vzít dostatečné množství nápojů. K hamburgerům se vám jistě bude hodit i porcovaná hořčice a kečup v sáčcích.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...