Hovězí kofty

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Do větší mísy dejte maso, nadrobno nasekaný česnek, cibuli a petržel. Přidejte koření, olej, sůl, pepř a prohněťte tak, aby vznikla kompaktní hmota. Tu rozdělte na 12 dílů, masovou směsí postupně obalte kovové nebo dřevěné špízové jehly (dřevěné předem namočte ve vodě).

2. Hotové špízy lehce potřete olejem a ze všech stran opečte na grilu nebo rozpálené grilovací pánvi. Podávejte se skrojkem citronu na dochucení a s čerstvou zeleninou.

Poznámka k receptu

Špízy z mletého masa jsou nejlepší na venkovních grilovačkách. Díky uzené paprice budou chutnat stejně skvěle, i když je připravíte doma na pánvi uprostřed rušného týdne.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...