MINI burgery

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Maso opepřete a propracujte, aby mělo vazkou konzistenci. Vytvořte placky silné asi 1,5 cm a v lednici je nechte 30 minut ztuhnout.

2. Masové placičky vložte na rozpálený gril a pečte z každé strany zhruba 3 až 4 minuty (obraťte je jenom jednou).

3. Maso nechte přibližně 5 minut odpočinout a poté ho z obou stran osolte.

4. Housky rozpulte a z obou stran opečte na grilu. Spodní díly potřete tatarskou omáčkou Hellmann´s (po jedné lžičce) a naaranžujte salát a rajčata. Namažte druhou lžičkou tatarské omáčky Hellmann´s, vložte ogrilovanou masovou placičku a kolečko cibule a přiklopte horní polovinou housky

Poznámka k receptu

Šťavnaté grilované maso, čerstvá zelenina a pořádná porce tatarské omáčky Hellmann´s!

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...