Skotská vejce I

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Maso důkladně prohněťte s bylinkami a kořením, směs osolte a opepřete. Rozdělte ji na 8 dílů. Každý pak v dlani rozmáčkněte na placičku.

2. Uvařená vejce obalte nejprve v mouce a pak rovnoměrně obalte masem (snažte se ho k nim co nejvíc přitisknout). Znovu je obalte v mouce, omočte v prošlehaných vejcích a nakonec ve strouhance.

3. Smažte ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku pěkně dozlatova. Podávejte posypané výhonky řeřichy, s bramborovou kaší nebo vařenými novými bramborami ve slupce.

Poznámka k receptu

Údajně vznikla u skotských regimentů v koloniální Indii, ale zvítězí kdekoli...

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...