Zapečený celer plněný masem

Seznam surovin

Na nádivku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Celery oloupejte a uvařte do poloměkka v okyselené vodě. Sceďte je, rozkrojte na půlky a vnitřky trošku vydlabejte.

Cibuli nasekejte najemno a osmažte na másle spolu s vydlabanou a nasekanou částí celeru. Přidejte maso, vejce, kečup, hořčici, sůl, koření, majoránku a podle potřeby strouhanku.

Celerové půlky naplňte směsí a vložte do zapékací formy. Pokapte je rozpuštěným máslem a posypte nastrouhaným sýrem. Celery podlijte trochou vody, vložte do trouby vyhřáté na 180°C a zapékejte asi 30 minut.

Poznámka k receptu

Podávejte s bramborovou kaší a přizdobte zelenými natěmi nebo kyselou okurkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...