Parmazánové kuličky
Seznam surovin
- drůbeží maso 500 gramů (mleté)
- sýr Parmezán 1/2 hrnku (nastrouhaný)
- česnek 1 stroužek
- vejce 1 kus (lehce prošlehané)
- sůl
- pepř
Postup přípravy
1. Maso, sýr, prolisovaný česnek, vejce, sůl a pepř spolu prohněťte. Z hmoty vytvarujte malé kuličky, vložte je do pekáčku a pečte asi půl hodiny.
2. Mezitím si připravte klasickou rajskou omáčku a vlijte do ní upečené kuličky Parmazánové kuličky
i s vypečenou šťávou. Pět minut ještě provařte, aby se chuť propojila.
Poznámka k receptu
Tip: Parmazán dodá kuličkám výbornou, originální chuť. A ve spojení s rajskou omáčkou je to opravdu moc dobré.
Načítám komentáře...