pečeNé morKové Kosti s petrželovým salátem

Seznam surovin

Salát :

K podávání:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. morkové kosti naskládejte do pekáče a dejte do trouby vyhřáté na 180°c. Budou se péct asi 20 minut.

2. mezitím si připravte salát. omytou a důkladně osušenou petrželovou nať natrhejte na jednotlivé listy, cibuli nakrájejte na tenké klínky, kapary nasekejte nebo ponechte vcelku, podle chuti. Z oleje a octa umíchejte zálivku, promíchejte se zeleninou a dochuťte solí a pepřem.

3. upečené morkové kosti osolte a opepřete. podávejte je s topinkami potřenými česnekem: na topinku namažte trochu morku a přidejte spoustu petrželového salátu.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...