Polpettone Triestino - Pikantní sekaná

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Troubu rozehřejte na teplotu 180 °C. Bílé pečivo nakrájejte na kostičky a nechte ho v mléce rozmočit. Do mísy prolisujte oloupanou bramboru a přidejte petrželku s kapary (oboje nasekané najemno).

2. Maso i salám jemně umelte a přidejte i s nastrouhaným sýrem, bílým pečivem, vejci a moukou do mísy. Osolte a opepřete a vše důkladně rukama propracujte.

3. Z hmoty vytvořte váleček. Aby při pečení maso nepopraskalo, obalte ho plátky pancetty. Vložte do pekáče vymazaného olejem, překryjte čtvercem alobalu a pečte v troubě 40 minut, na posledních 10 minut alobal odstraňte.

4. Sekanou Polpettone Triestino podávejte teplou nebo studenou se zeleninovým salátem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...