Ragú z divočáka se širokými nudlemi

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Na oleji nechte zesklovatět nahrubo pokrájenou cibuli. Na ní ze všech stran opečte kostky masa. Přidejte rajčata i s nálevem a bobkové listy, česnek, chilli, skořici, hřebíčky, sušená rajčata, ančovičky,
oregano, bazalku, šalvěj, ocet, sůl a pepř.

2. Vlijte víno a zakryté pomalu duste (aspoň 2 hodiny), aby se maso téměř rozpadalo. Před podáváním vyjměte bobkové listy a svitek skořice.

3. Podávejte s nudlemi a posypané sýrem.

Poznámka k receptu

Divočák či prase divoké je dnes přemnoženou zvěří, a tak se s donedávna nedostatkovým masem můžete setkat celkem běžně a za nepříliš vysoké ceny. Využijte toho třeba v tomto – Itálií vonícím – receptu!

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...