Céviche z lososa

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z lososa odstraňte kůži a ostrým nožem ho nakrájejte na co nejtenčí plátky. V míse míchejte limetovou šťávu, najemno nastrouhaný zázvor, větší část nasekaného koriandru a do marinády naložte rybu. Nechte odležet několik hodin nebo i přes noc – maso zesvětlá a bude vypadat jako uvařené. Osolte, opepřete a podávejte s pečivem.

Poznámka k receptu

Céviche se tradičně připravují z bělomasých ryb, tenhle způsob „vaření“ v citrusové marinádě ale perfektně funguje i na lososa. Vychutnejte si jeho robustní chuť zjemněnou limetami a koriandrem.

marinování několik hodin

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...