Chřest s pošírovaným lososem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Lososa pošírujeme 5 minut v páře.

Chřest oloupeme, konce zkrátíme o 4 cm a uvaříme do poloměkka (tzv. na skus).

Maltézská omáčka: Připravíme základní holandskou omáčku, do které přidáme přírodní pomerančovou šťávu, Grand Marnier likér a zjemníme smetanou.

Jako přílohu volíme bramborové pyré.

Poznámka k receptu

Metoda pošírování znamená způsob přípravy jídel, kdy se suroviny na velmi krátkou dobu nechají v horké vodě nebo jiné tekutině, teplota tekutiny avšak nesmí přesáhnout 95 °C, obvyklá je teplota 80 °C. Metoda zachovává hodnotné látky a původní chuť.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...