GRILOVANÝ HALIBUT S BYLINKOVÝM MÁSLEM

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rybu osolte a opepřete, zakápněte olivovým olejem a zprudka zapečte pod grilem, mělo by stačit asi 10 minut. Mezitím v rendlíku rozehřejte máslo a nechte ho asi 2 minuty opékat. Vsypte nasekané bylinky a zakápněte citronovou šťávou. Stáhněte z plotny. Hotovou rybu přelijte ochuceným máslem a podávejte s dobrým pečivem.

Poznámka k receptu

Když máte dobrou čerstvou rybu, není třeba vymýšlet žádná kouzla. Ochucené máslo je skvělý způsob, díky kterému zvýrazníte jemné maso vybranými bylinami.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...