KAPR S PIVEM A ROZINKAMI

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Kapra osolte a pokapejte octem . Cibuli nakrájejte nadrobno. Na pánev dejte máslo a nechte na něm zesklovatět cibuli. Přilijte pivo, přidejte koření, rozinky a opatrně vložte porce kapra stranou, kde byla kůže, dolů.

2. Krátce zavařte, pak kapra otočte, ztlumte plamen a lehce táhněte, dokud není ryba uvařená. Kapra vyjměte a omáčku krátce zredukujte do zhoustnutí.

3. Podávejte s opečenými bramborami.

Poznámka k receptu

Osobitá variace na kapra načerno. Sladkost rozinek příjemně vyváží svěžest piva.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...