Losos s bylinkami
Seznam surovin
- losos 600 gramů (filet)
- olej olivový 10 gramů
- chléb toastový 100 gramů (světlý)
- tymián 1 lžička (sušený)
- bazalka 1 lžička (sušená)
- česnek 1 stroužek
- pepř černý (mletý)
- sůl 1 špetka
Postup přípravy
Nakrájejte filet na 4 až 5 dílů. Vymažte nádobu na pečení polovinou olivového oleje. Posolte a opepřete lososa po celé ploše a položte ho do nádoby.
Nakrájejte chléb (nebo veku), bazalku, tymián a česnek na malé kousky, promíchejte a touto směsí hustě lososa posypte a nechte zapéct.
Poznámka k receptu
Servírujte lososa s bramborami, vařenými v páře, aby vynikla chuť a vůně ryby.
Načítám komentáře...