Losos se salátem z červené čekanky

Seznam surovin

Příprava ryby:

Salát:

Zálivka:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Ve velké míse smíchejte olivový olej se šťávou a kůrou z pomeranče, solí a pepřem. Do směsi přidejte lososa a nechte v chladu marinovat minimálně půl hodiny.

2. Do pekáčku vložte lososový filet, zalijte ho zbylou marinádou a posypejte mandlemi. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C po dobu 30 minut.

3. Vyjměte z trouby a přidejte plátky pomeranče. Zapečte po dobu dalších 15 minut a servírujte s čerstvým koprem.

4. Salát z červené čekanky: Čekanku omyjte, osušte a zprudka opečte na grilovací pánvi nebo
v troubě. Nechte vychladnout, nakrájejte na nudličky a smíchejte s ořechy. Zalijte zálivkou,
kterou vytvoříte smícháním všech ingrediencí.

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...