Losos v papilotě

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Šalotku nasekejte nadrobno a vsypte do větší misky. Přidejte citronovou kůru, prolisovaný česnek, nasekané byliny a promíchejte. Nakonec přidejte změklé máslo a rukama důkladně prohněťte, aby se spojilo s ostatními surovinami.

2. Filet rozdělte na čtyři porce, osolte, opepřete a rozdělte na ně bylinkové máslo. Každou porci zabalte do pečicího papíru, důkladně utěsněte, aby pára neunikala během pečení ven, a pečte v troubě rozpálené na 200 °C asi 15–20 minut. Podávejte s pečivem nebo jarním salátem.

Poznámka k receptu

Pečením v papilotě se ryba dokonale propeče, ale nevysuší. A pokud každému v rodině chutná něco jiného, bez problému připravíte různě ochucené porce. Stačí je jen zvlášť zabalit.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...