Medovo-zázvorový losos

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Ve větší misce smíchejte zázvor, česnek, sójovou omáčku, pomerančovou šťávu, med a prošlehejte. Cibulku nasekejte na tenká kolečka. Polovinu přidejte do misky, druhou polovinu odložte stranou. Lososa nakrájejte na porce, vložte do marinády a nechte 30 minut odležet v chladu.

2. Nudle uvařte podle návodu. Předehřejte troubu na 200 °C. Vyjměte lososa z marinády a pečte asi 15 minut, dokud není propečený a maso se nedělí na vločky. Mezitím na pánvi nasucho opražte sezamová semínka a s odloženou cibulkou je vmíchejte do hotových nudlí. Podávejte s lososem.

Poznámka k receptu

Na přípravu nenáročný, ale chuťově originální losos s vůní Asie příjemně zpestří adventní jídelníček.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...